Acest blog va poate ajuta cu rezultate live, actualizate non-stop din toate campionatele sportive ale lumii. De asemenea, aveti si programul meciurilor din intreaga lume, din hochei, baschet, fotbal, tenis, baseball si rugby.
 
Serivicul de livescore este gratuit si poate fi accesat de oriunde fara costuri ascunse fiind neconditionat! Nu necesita refresh deoarece se actualizaeaza automat la fiecare 20 de secunde iar dvs sunteti anuntat in ce meciuri live s-a marcat recent printr-un avertizor sonor implementat in scriptul de livescore!
 
Astfel, veti fi la curent cu toate rezultatele live si cu tot ce se intampla in toate sporturile practicate acum in intreaga lume. Pentru a accesa sectiunile de rezultate live va rugam sa dati un click pe bannerul de mai jos sau pe unul dintre urmatoarele linkuri, corespunzatoate cu sportul pe care doriti sa il evidentiati: Fotbal , Baschet , Tenis , Hochei , Rugby , Handbal , NFL .
 

Tipseri.com este unul dintre cele mai complete siteuri de pariuri din Romania la ora actuala. Va punem la dispozitie strategii si sisteme profesioniste pentru ca dvs sa aveti un profit cat mai mare.

 
Din experienta conturata in decursul a 2 ani de activitate in lumea pariurilor am reusit sa adunam informatii utile pentru toti pariorii, indiferent de nivelul lor de profesionalism sau de timpul petrecut la casele de pariuri online. Avem atat sfaturi pentru incepatori cat si strategii pentru pariorii avansati. 

Zilnic tipsterii nostri profesionisti va pun la dispozitie biletul zilei, o sursa sigura de castig. Pentru pariorii care vor sa fie la curent cu scorurile din fotbal, tenis sau baschet. Astfel, va oferim rezultate live fotbal, rezultate live tenis, rezultate live baschet, rezultate live rugby, , etc.

Prin simplul fapt ca ne vizitati siteul beneficiati de bonusuri uriase. Casele de pariuri va ofera bonusuri de 100% din sumele depuse numai pentru faptul ca le alegeti ca destinatii de pariuri online.

Va punem la dispozitie cote, clasamente, descrierea handicapului asiatic un ghid special pentru incepatori. sunt descrise elaborat, cu informatii reale si updatate saptamanal. Pariurile sunt o sursa de castig daca sunt tratate cu atentie si seriozitate.

Pentru asta incercam sa va ajutam sa treceti peste emotiile cauzate de un castig sau de o pierdere si sa pariati constant cu aceasi precizie castigatoare.

Forumul site-ului nostru va pune in contact cu comuniattea de pariori romani, despre care trebuie sa stiti ca in plan international conteaza destul de mult Va dorim mult succes in plasarea pariurilor! Puteti vizita site-ul aici!

Tags: rezultate live, cote luni, cote marti, cote miercuri, cote joi, cote vineri, cote sambata, cote duminica, predictii fotbal, predictii , livescore , football livescore , tennis livescore , rezultate in direct , biletul zilei , Pariul Live, Pariul Sigur, Bonusuri, download muzica, download filme, download mp3, muzica, Predictii Fotbal, Predictii, Referate Scolare, Muzica, Pariuri Sportive, Pariuri Online, Case de Pariuri, Pariuri, Biletul Zilei , Predictii Sportive, Biletul Zilei, Clasamente, Pariuri Sportive, Clasamente Fotbal Rezultate Live Fotbal , rezultate live tenis , rezultate live hochei , rezultate live baschet , rezultate live handbal , rezultate live nfl , rezultate live rugby . Biletul zilei , sistemul martingale , planul miza , sfaturile noastre , criteriul kelly .

sâmbătă, 10 ianuarie 2009

Miorita, varianta adaptata pentru Euro 2008

Romanul s-a nascut poet si mare amator de bascalie. Acest lucru nu mai este o noutate. Prestatia tricolorilor la Campionatul European a fost versificata rapid de rapsozii populari. Pe forumul fcsteaua.ro, unul dintre fanii echipei nationale, Cristian Ionut, a postat o adaptare dupa Miorita la doar doua ore dupa incheierea partidei cu Olanda:

Pe-un picior de plai/ Unde habar n-ai/ Iata vin cu tot/ La aeroport/ Jucatori-vedete/ Cu cercei si plete,/ Ghiuluri, celulare,/ Si cu girofare/ Cu gagici frumoase/ In toale bengoase.

Se vor îmbarca/ Cu toti vor pleca/ Spre un campionat/ De toti asteptat/ Cam de vreo opt ani/ Sperante si bani,/ Ni s-a împlinit/ Pohta ce-am pohtit.

Ne-au aruncat sortii/ Într-o grupa a mortii,/ Cu dârzi olandezi,/ Cu cocosi francezi/ Si italieni/ Iuti si cam vicleni.

Cu toti am crezut/ De la început,/ Biata Miorita/ Va fi chisalita,/ Vom fi niste miei/ În groapa cu lei,/ Cu toti ne gândeam/ Si ne planuiam/ De la început/ Nu-i nimic pierdut,/ Sa jucam frumos/ Si spectaculos,/ Orice gol marcat/ Sau punct câstigat/ Va fi pretuit/ Si sarbatorit...

Umpluti de emotii,/ Am înfruntat sortii/ Jucând primul meci/ C-o echipa-terci,/ De cocosi francezi/ Ce ai nostri iezi/ De se-nvârtosau,/ Sigur o bateau.

Dar am remizat/ C-un zero barat/ Într-un meci închis/ De mare plictis...

Apoi a urmat,/ Meciul asteptat,/ Mare tevatura/ Cu echipa azzura,/ Ce fusese încinsa,/ Umilita, învinsa,/ De niste batavi/ Aprigi rau si bravi.

Dumnezeu din cer/ Si c-un tusier/ Mult ne-au ajutat,/ Gol le-au anulat,/ Si un italian/ Putin cam plavan,/ S-a cam bâlbâit,/ Direct l-a servit/ Pe al nostru Mutu,/ Care a dat cu sutu'/ Le-a bagat-o în plasa/ Si mortul în casa.

Dar nu a tinut/ Decât un minut,/ Ca ne-au egalat/ Dintr-un gol ciudat,/ Caci un brav fundas/ Zis Gabi Tamas,/ Da pe lânga minge/ Si meciul se-ncinge.

Nenea flueras/ Cu capul golas,/ Ne face cadou/ Ca la anul nou,/ Un pinalti mare/ De calificare,/ Numa' gol sa dai,/ Ca noroc tot ai...

Intra iar în scena,/ Vedeta eterna/ Tot Mutu suteaza/ Si, normal, rateaza!/ În toata splendoarea/ Si calificarea...

Acum olandezii/ Au batut francezii,/ Facând cu ei bors/ Zeama de cocos.

Bietii nostri iezi/ Spun la olandezi/ S-o lase mai moale,/ Capul nu-i mai doare/ Sunt calificati/ Si-ar fi câstigati,/ Meciul lor sa-l dea,/ Atunci ar scapa/ De italieni/ Care sunt vicleni,/ Sarmanii francezi/ Vad doar stele verzi,/ Sunt împrastiati,/ Descalificati.

În al treilea joc,/ Nu mai era loc/ Sa se speculeze,/ Sa se parieze,/ Miorita laie/ Iese la bataie,/ Ca e favorita/ De lume iubita,/ Temutii batavi/ Nu mai sunt chiar bravi,/ Vor sa se conserve/ Au bagat rezerve,/ Sunt buni de batut/ De la început.

Joaca relaxat,/ Rateaza distrat,/ Ai nostri stresati/ Cad ca secerati,/ Cu fundul pe jos/ Si joaca fricos.

Dica parca doarme,/ Mutu are toane,/ Contra are treaba/ Tot cade prin iarba,/ Banel tot alearga/ Mingea s-o culeaga,/ Si face marcaj/ La kilometraj,/ Iar bietul Piturca/ E satul de turca,/ Schimba disperat/ Dar s-a terminat!

Meciul s-a sfârsit,/ Rau ne-au umilit,/ Jucând cu rezerve/ Iar noi cu conserve.

Tricolorii, in berna dupa 0-2 cu rezervele Olandei

Echipa nationala nu a avut puterea sa se califice in sferturile de finala ale Euro 2008, fiind invinsa cu 2-0 de formatia secunda a Olandei. Tricolorii raman dupa acest turneu final doar cu satisfactia ca au fost egali cu finalistii ultimului campionat mondial.

Romania a ratat calificarea in sferturile de finala ale lui Euro 2008, pierzand meciul cu Olanda (0-2). Selectionata antrenata de Victor Piturca a redevenit echipa plictisitoare din meciul cu Franta exact atunci cand trebuia sa fie mai vie. Mutu si coechipierii nu au reusit decat o faza notabila de atac, in finalul primei reprize, desi au avut in fata echipa de rezerve a „Portocalei mecanice”. Tricolorii au dat dovada de o neputinta crasa in constructia actiunilor ofensive, elocvente fiind erorile de transmitere a balonului dintre Chivu si Mutu, care parca ar fi jucat impreuna pentru prima oara in viata. Cu un singur om in jumatatea adversa in cea mai mare parte a timpului, ai nostri nu au putut emite nici o pretentie in fata unui adversar care a jucat „la misto” si care nu s-ar fi suparat foarte tare daca ar fi pierdut meciul. Nu putea, insa, sa isi dea autogol. Oricum, Romania nu s-ar fi putut califica nici cu o remiza, pentru ca nici Italia si Franta nu au terminat la egalitate. Sperantele noastre intr-un asemenea rezultat au fost ucise cu sange rece de „cocosul” Abidal, care l-a faultat in careu pe Luca Toni din postura de ultim aparator, fiind eliminat. Pirlo a transformat penalty-ul din minutul 25. Anterior, Ribery parasise terenul, accidentat. A urmat un galop de sanatate pentru italieni, care au ratat ocazie dupa ocazie, dar au mai si inscris. Scorul final a fost 2-0, iar echipa lui Roberto Donadoni s-a calificat in sferturi.

Mircea Sandu: „Suferim la mentalitate”
La finalul partidei, Victor Piturca a declarat: „Puteam intra in istorie. Am avut doua meciuri extreme de dificile cu Franta si Italia. Psihic, afland ca scorul celeilalte partide din grupa este cel care este, jucatorii au fost de nerecunoscut. Pe ei ii interesa mai mult jocul de la Zurich decat cel de aici. In orice caz, am pierdut in fata unei echipe mai bune, dar iesim cu fruntea sus din aceasta competitie. Am reusit un turneu extraordinar. Este pacat ca am primit doua goluri din faze care nu spuneau nimic, venite pe fond de deconcentrare si deconectare, iar eu n-am inteles de ce”. Presedintele Federatiei, Mircea Sandu, a conchis: „Inca suferim la mentalitate si nu putem sa ne concentram ca sa parcurgem un pas important”.

Bataie intre fani in Piata Constitutiei din Bucuresti
Nervii unora dintre fanii romani care au urmarit meciul in mijlocul Bucurestiului au cedat pe finalul partidei de la Berna si de aici pana la o incaierare in toata regula nu a mai fost decat un pas. In apropierea unuia dintre corturi, doua grupuri de suporteri s-au luat la bataie, unul dintre ei fiind transportat de urgenta la spital. Marius Militaru, reprezentantul Jandarmeriei, a declarat: „A existat un conflict intre doua grupuri de suporteri, formate din 10-15 persoane. Conflictul a fost aplanat si nu a existat contact fizic. Unuia dintre suporteri i s-a facut rau, a fost transportat la spital si acum este in afara oricarui pericol”.

AC Milan ofera 13.000.000 de euro pentru Mutu
Site-ul toronews.net a anuntat, ieri, ca oficialii clubului AC Milan au facut o oferta de 13.000.000 de euro pentru achizitionarea lui Adrian Mutu, dar sefii gruparii AC Fiorentina cer 25.000.000 de euro în schimbul internationalului nostru. Sursa citata noteaza ca Milan i-ar asigura lui Mutu un salariu anual de 4.000.000 de euro. Presa italiana a scris, saptamâna trecuta, ca agentul lui Adrian Mutu, Alessandro Moggi, a cerut o marire de salariu pentru atacantul român, dar conducatorii clubului toscan nu sunt dispusi sa faca acest lucru. Atacantul Adrian Mutu a declarat ca inima ii spune sa ramana la AC Fiorentina, adaugând ca oficialii clubului italian vor trebui sa-l determine sa nu plece. Pe de alta parte, site-ul toronews.net anunta ca oficialii clubului Lazio Roma sunt interesati de achizitionarea fundasului stelist Dorin Goian, dupa ce si-au exprimat interesul si pentru transferurile lui Cosmin Moti si Razvan Rat. Tot de Goian mai sunt interesate Betis Sevilla, Werder Bremen, VfB Stuttgart, Aston Villa si US Lecce.

„Cocosii” au facut accident inaintea partidei cu Italia
Ghinionul pentru „cocosi” a inceput inaintea startului partidei de aseara. Echipa Frantei a trecut printr-o mica spaima înainte de meciul sau împotriva Italiei, autocarul în care se aflau jucatorii fiind implicat intr-un mic incident la sosirea pe stadionul din Zurich, informeaza AFP. Soferul autocarului a ratat un viraj si, dând cu spatele, vehiculul a lovit de doua ori masina care îl urma. Aceasta, la rândul ei, a atins un al treilea vehicul. Potrivit imaginilor difuzate de ZDF de la sosirea echipei la stadionul Letzigrund, la penultima curba înainte de intrarea în stadion, soferul autocarului a luat un viraj prea larg si a fost nevoit sa frâneze. Apoi, el a început sa dea cu spatele si atunci a lovit în partea din fata masina care îl urma. Însa, pentru ca manevra s-a dovedit insuficienta, a trebuit sa mai dea o data cu spatele si atunci a lovit din nou masina care, având un recul în urma socului, a lovit la rândul ei un alt vehicul. În cele din urma, soferul autocarului în care se afla „11-le” Frantei a reusit sa ia virajul, în timp ce restul coloanei a ramas blocat de cele doua vehicule avariate usor.