Acest blog va poate ajuta cu rezultate live, actualizate non-stop din toate campionatele sportive ale lumii. De asemenea, aveti si programul meciurilor din intreaga lume, din hochei, baschet, fotbal, tenis, baseball si rugby.
 
Serivicul de livescore este gratuit si poate fi accesat de oriunde fara costuri ascunse fiind neconditionat! Nu necesita refresh deoarece se actualizaeaza automat la fiecare 20 de secunde iar dvs sunteti anuntat in ce meciuri live s-a marcat recent printr-un avertizor sonor implementat in scriptul de livescore!
 
Astfel, veti fi la curent cu toate rezultatele live si cu tot ce se intampla in toate sporturile practicate acum in intreaga lume. Pentru a accesa sectiunile de rezultate live va rugam sa dati un click pe bannerul de mai jos sau pe unul dintre urmatoarele linkuri, corespunzatoate cu sportul pe care doriti sa il evidentiati: Fotbal , Baschet , Tenis , Hochei , Rugby , Handbal , NFL .
 

Tipseri.com este unul dintre cele mai complete siteuri de pariuri din Romania la ora actuala. Va punem la dispozitie strategii si sisteme profesioniste pentru ca dvs sa aveti un profit cat mai mare.

 
Din experienta conturata in decursul a 2 ani de activitate in lumea pariurilor am reusit sa adunam informatii utile pentru toti pariorii, indiferent de nivelul lor de profesionalism sau de timpul petrecut la casele de pariuri online. Avem atat sfaturi pentru incepatori cat si strategii pentru pariorii avansati. 

Zilnic tipsterii nostri profesionisti va pun la dispozitie biletul zilei, o sursa sigura de castig. Pentru pariorii care vor sa fie la curent cu scorurile din fotbal, tenis sau baschet. Astfel, va oferim rezultate live fotbal, rezultate live tenis, rezultate live baschet, rezultate live rugby, , etc.

Prin simplul fapt ca ne vizitati siteul beneficiati de bonusuri uriase. Casele de pariuri va ofera bonusuri de 100% din sumele depuse numai pentru faptul ca le alegeti ca destinatii de pariuri online.

Va punem la dispozitie cote, clasamente, descrierea handicapului asiatic un ghid special pentru incepatori. sunt descrise elaborat, cu informatii reale si updatate saptamanal. Pariurile sunt o sursa de castig daca sunt tratate cu atentie si seriozitate.

Pentru asta incercam sa va ajutam sa treceti peste emotiile cauzate de un castig sau de o pierdere si sa pariati constant cu aceasi precizie castigatoare.

Forumul site-ului nostru va pune in contact cu comuniattea de pariori romani, despre care trebuie sa stiti ca in plan international conteaza destul de mult Va dorim mult succes in plasarea pariurilor! Puteti vizita site-ul aici!

Tags: rezultate live, cote luni, cote marti, cote miercuri, cote joi, cote vineri, cote sambata, cote duminica, predictii fotbal, predictii , livescore , football livescore , tennis livescore , rezultate in direct , biletul zilei , Pariul Live, Pariul Sigur, Bonusuri, download muzica, download filme, download mp3, muzica, Predictii Fotbal, Predictii, Referate Scolare, Muzica, Pariuri Sportive, Pariuri Online, Case de Pariuri, Pariuri, Biletul Zilei , Predictii Sportive, Biletul Zilei, Clasamente, Pariuri Sportive, Clasamente Fotbal Rezultate Live Fotbal , rezultate live tenis , rezultate live hochei , rezultate live baschet , rezultate live handbal , rezultate live nfl , rezultate live rugby . Biletul zilei , sistemul martingale , planul miza , sfaturile noastre , criteriul kelly .

luni, 6 aprilie 2009

AFP: Seismul din China a făcut 40.075 de morţi numai în provincia Sichuan

eismul din China a făcut 40.075 de morţi numai în provincia Sichuan, transmite AFP. Ultimul bilanţ, prezentat de China Nouă, a ajuns la 39.577 de morţi. În întreaga ţară, peste 71.000 de oameni sunt morţi sau daţi dispăruţi.

Valoarea pagubelor se ridică la 9,6 miliarde de dolari numai în provincia Sichuan. Cutremurul va reduce creşterea economică a Chinei cu 0,7 puncte.

Din nefericire meteorologii anunţă înrăutăţirea vremii în următoarele zile, ceea ce ar putea pune în pericol eforturile disperate ale salvatorilor. Potrivit corespondentului Realitatea TV, operaţiunile de salvare s-au din China sunt aproape de final, însă anunţul din partea autorităţilor în acest sens va veni în următoarele zile.

Autorităţile de la Beijing au decretat trei zile de doliu naţional începând de luni în memoria victimelor mişcărilor seismice din această săptămână.

Riscul unei replici a puternicului seism de acum opt zile continuă să ameninţe China. Seismologii menţin avertizarea privind producerea unui nou cutremur cu magnitudinea de 6 sau 7 pe scara Richeter.


Peste 10.000 de oameni se află încă sub dărâmături. Şansele lor de supravieţuire scad însă pe măsură ce trece timpul. Echipele de salvare lucrează cot la cot cu specialişti sosiţi din Japonia, Rusia, Coreea de Sud şi Singapore. Armata a mobilizat 150.000 de soldaţi pentru salvarea eventualilor supravieţuitori, dar şi pentru a degaja drumurile spre a facilita distribuirea ajutoarelor. În multe zone acestea sunt paraşutate.


În mai toate oraşele din provincia Sichuan sunt organizate colecte publice, unde oamenii donează bani
pentru sinistraţi. Colegii noştri Cristian Zărescu şi Augustin Dănăilă au văzut şi ei ce înseamnă solidaritatea oamenilor în astfel de momente.


O lume întreagă a rămas impresionată de această dramă. Copleşit de amploarea tragediei, guvernul de la Beijing a acceptat ajutor străin. Primele misiuni din Japonia, Corea de Sud şi Rusia au sosit sâmbătă la Chengdu. Organizaţia Naţiunilor Unite a deblocat un fond de 7 milioane de dolari pentru a veni în ajutorul Chinei, iar Statele Unite au promis la rândul lor un prim sprijin financiar de 500 de mii de dolari.

În ultimele zile au început să apară şi imagini cu oameni surprinşi de cataclism. Un grup de motociclişti a fost surprins de seism lângă Chengdu. Ei au reuşit să filmeze în direct şi imediat după producerea seismului.


Trimisul special Realitatea TV în China, Cristian Zărescu, a relatat că echipele de salvare lucrează neîncetat. Sute de dispăruţi zac sub mormanele de moloz.


O televiziune locală din China a prezentant imagini dramatice filmate la zece minute după ce s-a resimţit cutremurul de 7,9 grade. Locuitorii din districtul Wenchuan, unde a fost localizat epicentrul seismului fug disperaţi pe străzi. În jur, nori cenuşii care s-au ridicat după prăbuşirea clădirilor. Oamenii au părăsit oraşul şi s-au refugiat pe câmp. Disitrictul Wenchuan este cel mai afectat de cutremur. Conform autorităţilor, cel puţin 60.000 de oameni sunt daţi dispăruţi în această zonă.
Crematoriile din China merg non-stop, iar soldaţii sapă mii de gropi pentru a îngropa victimele cutremurului de luni. Şansele ca sub dărâmături să mai fie găsiţi supravieţuitori scad de la o oră la alta.

Cu toate acestea se mai întâmplă însă şi miracole. Chiar şi la o săptămână după teribilul cutremur din China, echipele de salvare continuă să găsească supravieţuitori. Duminică, îngropat la 4 metri sub ruine, un bărbat a fost găsit în viaţă. Bărbatul, în vârstă de 53 de ani. a petrecut aproape 150 de ore sub dărâmături şi acum este internat cu şanse mari de recuperare.

O asistentă a fost adusă la suprafaţă după 96 de ore petrecute sub moloz. Un alt elev a fost salvat după ce a petrecut 80 de ore sub dărâmăturile unei şcoli din sud-vestul Chinei. Şcoala prăbuşită se află în districtul Beichuan, din provincia Sichuan, cea mai afectată de cutremur.


Tot în districtul Beichuan a fost salvat un copil de numai cinci ani de sub ruinele grădiniţei care s-a prăbuşit în timpul cutremurului. Tot vineri, echipele de salvare au scos la lumină şi un bărtrân de 76 de ani din oraşul Dujanian. Guvernul a făcut un apel către cetăţeni să ajute cu topoare şi lopeţi sau chiar cu macarale.


Un bărbat a fost găsit după 129 de ore petrecute sub mormanele de moloz. O altă femeie a fost găsită în viaţă după ce a stat sub dărâmături peste 124 de ore. Femeia, care a supravieţuit miraculos, are răni la picioare şi la cap. În provincia Sichuan, un băieţel a fost salvat după ce a stat sub dărâmăturile unei construcţii 104 ore. La Beichuan, un bărbat de 52 de ani a fost scos dintre ruine după ce a stat îngropat 117 ore, în timp ce la câţiva kilometri de epicentrul seismului, un turist german a fost salvat sâmbătă dimineaţă de o echipă militară după 114 ore petrecute sub dărâmături.

Niciun comentariu: