Acest blog va poate ajuta cu rezultate live, actualizate non-stop din toate campionatele sportive ale lumii. De asemenea, aveti si programul meciurilor din intreaga lume, din hochei, baschet, fotbal, tenis, baseball si rugby.
 
Serivicul de livescore este gratuit si poate fi accesat de oriunde fara costuri ascunse fiind neconditionat! Nu necesita refresh deoarece se actualizaeaza automat la fiecare 20 de secunde iar dvs sunteti anuntat in ce meciuri live s-a marcat recent printr-un avertizor sonor implementat in scriptul de livescore!
 
Astfel, veti fi la curent cu toate rezultatele live si cu tot ce se intampla in toate sporturile practicate acum in intreaga lume. Pentru a accesa sectiunile de rezultate live va rugam sa dati un click pe bannerul de mai jos sau pe unul dintre urmatoarele linkuri, corespunzatoate cu sportul pe care doriti sa il evidentiati: Fotbal , Baschet , Tenis , Hochei , Rugby , Handbal , NFL .
 

Tipseri.com este unul dintre cele mai complete siteuri de pariuri din Romania la ora actuala. Va punem la dispozitie strategii si sisteme profesioniste pentru ca dvs sa aveti un profit cat mai mare.

 
Din experienta conturata in decursul a 2 ani de activitate in lumea pariurilor am reusit sa adunam informatii utile pentru toti pariorii, indiferent de nivelul lor de profesionalism sau de timpul petrecut la casele de pariuri online. Avem atat sfaturi pentru incepatori cat si strategii pentru pariorii avansati. 

Zilnic tipsterii nostri profesionisti va pun la dispozitie biletul zilei, o sursa sigura de castig. Pentru pariorii care vor sa fie la curent cu scorurile din fotbal, tenis sau baschet. Astfel, va oferim rezultate live fotbal, rezultate live tenis, rezultate live baschet, rezultate live rugby, , etc.

Prin simplul fapt ca ne vizitati siteul beneficiati de bonusuri uriase. Casele de pariuri va ofera bonusuri de 100% din sumele depuse numai pentru faptul ca le alegeti ca destinatii de pariuri online.

Va punem la dispozitie cote, clasamente, descrierea handicapului asiatic un ghid special pentru incepatori. sunt descrise elaborat, cu informatii reale si updatate saptamanal. Pariurile sunt o sursa de castig daca sunt tratate cu atentie si seriozitate.

Pentru asta incercam sa va ajutam sa treceti peste emotiile cauzate de un castig sau de o pierdere si sa pariati constant cu aceasi precizie castigatoare.

Forumul site-ului nostru va pune in contact cu comuniattea de pariori romani, despre care trebuie sa stiti ca in plan international conteaza destul de mult Va dorim mult succes in plasarea pariurilor! Puteti vizita site-ul aici!

Tags: rezultate live, cote luni, cote marti, cote miercuri, cote joi, cote vineri, cote sambata, cote duminica, predictii fotbal, predictii , livescore , football livescore , tennis livescore , rezultate in direct , biletul zilei , Pariul Live, Pariul Sigur, Bonusuri, download muzica, download filme, download mp3, muzica, Predictii Fotbal, Predictii, Referate Scolare, Muzica, Pariuri Sportive, Pariuri Online, Case de Pariuri, Pariuri, Biletul Zilei , Predictii Sportive, Biletul Zilei, Clasamente, Pariuri Sportive, Clasamente Fotbal Rezultate Live Fotbal , rezultate live tenis , rezultate live hochei , rezultate live baschet , rezultate live handbal , rezultate live nfl , rezultate live rugby . Biletul zilei , sistemul martingale , planul miza , sfaturile noastre , criteriul kelly .

luni, 6 aprilie 2009

Kievul se aşteaptă la o decizie de compromis la Haga in cazul Insulei Şerpilor

In cazul in care Curtea va decide că teritoriul nu ne aparţine, atunci ne vom cere scuze de la partea romană", a mai spus ambasadorul Ucrainei,Serghei Pirojkov. MAE sfătuieşte partea ucraineană să se abţină de la antepronunţări privind Insula Şerpilor

Oficialii de la Kiev se aşteaptă la o decizie de compromis din partea Curţii Internaţionale de Justiţie de la Haga in cazul Insulei Şerpilor, a declarat marţi ambasadorul Ucrainei la Chişinău referindu-se la procesul dintre Romania şi Ucraina pentru delimitarea platformei continentale. Ambasadorul Serghei Pirojkov a declarat, intr-o conferinţă de presă susţinută la Chişinău, că dosarul
se află la Haga de mai mulţi ani, iar decizia ar putea fi pronunţată in 2008. "Dar ştiţi probabil că instanţa de la Haga nu adoptă decizii tranşante in favoarea uneia sau alteia dintre părţi, ci incearcă să găsească un compromis. Suntem in aşteptare şi vrem să vedem in ce va consta acest compromis", a adăugat ambasadorul ucrainean, informeaza newsin. "In cazul in care Curtea va decide că teritoriul nu ne aparţine, atunci ne vom cere scuze de la partea romană", a mai spus Serghei Pirojkov.

Intrebat dacă in eventualitatea unor asemenea evoluţii Ucraina este dispusă să cedeze Romaniei şi infrastructura construită pe Insula Şerpilor, Serghei Pirojkov a spus că aceste aspecte nu sunt de competenţa lui. "Deocamdată insă considerăm că Insula Şerpilor face parte din teritoriul nostru şi nu putem să nu-l amenajăm corespunzător", a precizat ambasadorul ucrainean. Pirojkov a amintit că disensiunile dintre Ucraina şi Romania sunt legate de catalogarea acestui teritoriu. "Partea romană consideră că Insula Şerpilor nu este o insulă, ci o stancă in mare. Ucraina susţine că este o insulă avand condiţii favorabile pentru a locui acolo şi a amenajat infrastructura necesară activităţii umane. In prezent, pe insulă există şi un pichet de grăniceri şi un oficiu poştal cu adresă concretă, se construieşte infrastructura pentru locuitorii insulei", a reamintit ambasadorul ucrainean la Chişinău.

Presa ucraineană l-a citat in luna aprilie pe directorul cooperării economice din MAE ucrainean, Serghei Korsunski, care declarase că soluţia oferită de Haga va fi in favoarea Ucrainei, iar acţiunile intreprinse de Kiev pentru amenajarea unei localităţi acolo vor conta foarte mult in acest sens . Romania asteapta decizia Curtii Ministerul roman de Externe a reiterat in mod constant autorităţilor ucrainene poziţia Romaniei conform căreia orice acţiuni intreprinse cu privire la Insula Şerpilor nu pot conduce la schimbarea, in mod artificial, a regimului juridic al acestei formaţiuni maritime şi nu pot influenţa procesul de delimitare in curs la Curtea Internaţională de Justiţie. Romania a sesizat Curtea Internaţională de la Haga la 16 septembrie 2004 cu o cerere de iniţiere a procedurilor in vederea soluţionării diferendului pe care il are cu Kievul in legătură cu delimitarea platoului continental şi a zonelor economice exclusive ale Romaniei şi Ucrainei in Marea Neagră.

Procedura a ajuns in faza pledoariilor orale. Autorităţile romane se aşteaptă ca o decizie să intervină in cursul acestui an sau cel tarziu la inceputul anului viitor. Romania consideră Insula Şerpilor o stancă, pentru că aceasta nu are surse de apă şi o serie de alte trăsături care demonstrează capacitatea de asigurare a vieţii, iar Ucraina susţine că este o insulă, cu drept mult mai mare la ape teritoriale in jurul său. In funcţie de rezolvarea acestei situaţii depinde cum se delimitează platforma continentală intre Romania şi Ucraina şi mai ales ceea ce se cheamă zona economică exclusivă, foarte importantă, pentru că in subsolul acestei zone se află, din cate se pare, bogate resurse de hidrocarburi. Iuscenko a punctat la Bucuresti Ucraina a inceput in 2006 amenajarea unei localităţi (Satul Alb) pe Insula Şerpilor, in dorinţa de a demonstra că este locuită şi nu o formaţiune stancoasă.

In prezent, Insula Şerpilor, cu o suprafaţă de circa 170.000 de metri pătraţi, are 80 de locuitori, dintre care 15 cu statut de rezidenţi permanenţi. Preşedintele ucrainean Viktor Iuşcenko a declarat la 3 aprilie, la Bucureşti, că Ucraina va respecta decizia Curţii internaţionale de la Haga in problema delimitării platoului continental din jurul Insulei Şerpilor, dar a dat de inţeles, intr-un interviu pentru TVR1, că Romania tergiversează lucrurile preferand acest mod de soluţionare a conflictului. Preşedintele de la Kiev pleda in favoarea rezolvării conflictului pe cale bilaterală."In principiu, există varianta soluţionării problemelor prin Tribunalul Internaţional, lucru care este impărtăşit, după cate inţeleg eu, de către partea romană. Este o variantă şi noi vom recunoaşte orice decizie a Curţii Internaţionale, insă sunt convins că vom pierde foarte mult timp căutand astfel soluţionarea acestei probleme. Noi pierdem posibilităţile de a examina această problemă la nivel bilateral", a arătat Iuşcenko. "Nedumerit", MAE indeamna partea ucraineană să se abţină de la antepronunţări Ministerul de Externe al Romaniei este "nedumerit" de declaraţiile unui oficial ucrainean care consideră că soluţia oferită de Haga in legătură cu delimitarea spaţiilor maritime va fi in favoarea Ucrainei, partea romană recomandand "abţinerea de la antepronunţări" şi declaraţii "nepotrivite".

Ministerul Afacerilor
Externe al Romaniei işi exprimă "nedumerirea faţă de comentariile apărute in presa ucraineană, atribuite directorului cooperării economice din MAE ucrainean, Serghei Korsunski, conform cărora Curtea Internaţională de Justiţie va ajunge la o soluţie favorabilă Ucrainei in cazul privind delimitarea spaţiilor maritime ale Romaniei şi Ucrainei, iar in luarea unei astfel de decizii ar conta măsurile intreprinse de autorităţile ucrainene cu privire la Insula Şerpilor", se arată intr-un comunicat de presă al instituţiei. Ministerul de Externe consideră nepotrivite aceste declaraţii, fiind indicată abţinerea de la orice antepronunţare in privinţa deciziei care va fi luată de către Curtea Internaţională de Justiţie. MAE reaminteşte că a reiterat in mod constant autorităţilor ucrainene poziţia Romaniei conform căreia orice acţiuni intreprinse cu privire la Insula Şerpilor nu pot conduce la schimbarea, in mod artificial, a regimului juridic al acestei formaţiuni maritime şi nu pot influenţa procesul de delimitare in curs la Curtea Internaţională de Justiţie. "Partea romană reafirmă şi cu această ocazie increderea deplină in pronunţarea de către Curtea Internaţională de Justiţie de la Haga a unei hotărari echitabile şi in deplină conformitate cu dreptul internaţional in litigiul dintre Romania şi Ucraina privind delimitarea platoului continental şi a zonelor economice exclusive ale celor două ţări, aflat pe rolul acestei instanţe internaţionale", conchide comunicatul ministerului roman. "Ucraina trebuie sa castige, chiar daca Romania e membru UE" Directorul cooperării economice din MAE ucrainean, Serghei Korsunski, citat miercuri de presa ucraineană, a declarat că Ucraina trebuie să caştige la Curtea de la Haga procesul in cazul Insulei Şerpilor, iar acţiunile intreprinse de Kiev pentru amenajarea unei localităţi acolo vor conta foarte mult in acest sens .

Oficialul a reamintit că partea ucraineană insistă ca Insula Şerpilor să fie recunoscută ca fiind insulă locuită, in timp ce Romania susţine că aceasta este doar o stancă, iar platoul continental de 12 mile marine din jurul insulei nu trebuie să aparţină Ucrainei. "Curtea de la Haga este una independentă şi nu ar trebui să fie influenţată de faptul că Romania este deja membră a UE. Va conta foarte mult in procesul de luare a deciziei imaginea ţării şi acele acţiuni care au fost intreprinse de Ucraina pentru amenajarea Insulei Şerpilor şi pentru crearea acolo a unei localităţi. Decizia trebuie să fie in interesul Ucrainei", a subliniat
oficialul ucrainean la un briefing de presă.

Niciun comentariu: