Acest blog va poate ajuta cu rezultate live, actualizate non-stop din toate campionatele sportive ale lumii. De asemenea, aveti si programul meciurilor din intreaga lume, din hochei, baschet, fotbal, tenis, baseball si rugby.
 
Serivicul de livescore este gratuit si poate fi accesat de oriunde fara costuri ascunse fiind neconditionat! Nu necesita refresh deoarece se actualizaeaza automat la fiecare 20 de secunde iar dvs sunteti anuntat in ce meciuri live s-a marcat recent printr-un avertizor sonor implementat in scriptul de livescore!
 
Astfel, veti fi la curent cu toate rezultatele live si cu tot ce se intampla in toate sporturile practicate acum in intreaga lume. Pentru a accesa sectiunile de rezultate live va rugam sa dati un click pe bannerul de mai jos sau pe unul dintre urmatoarele linkuri, corespunzatoate cu sportul pe care doriti sa il evidentiati: Fotbal , Baschet , Tenis , Hochei , Rugby , Handbal , NFL .
 

Tipseri.com este unul dintre cele mai complete siteuri de pariuri din Romania la ora actuala. Va punem la dispozitie strategii si sisteme profesioniste pentru ca dvs sa aveti un profit cat mai mare.

 
Din experienta conturata in decursul a 2 ani de activitate in lumea pariurilor am reusit sa adunam informatii utile pentru toti pariorii, indiferent de nivelul lor de profesionalism sau de timpul petrecut la casele de pariuri online. Avem atat sfaturi pentru incepatori cat si strategii pentru pariorii avansati. 

Zilnic tipsterii nostri profesionisti va pun la dispozitie biletul zilei, o sursa sigura de castig. Pentru pariorii care vor sa fie la curent cu scorurile din fotbal, tenis sau baschet. Astfel, va oferim rezultate live fotbal, rezultate live tenis, rezultate live baschet, rezultate live rugby, , etc.

Prin simplul fapt ca ne vizitati siteul beneficiati de bonusuri uriase. Casele de pariuri va ofera bonusuri de 100% din sumele depuse numai pentru faptul ca le alegeti ca destinatii de pariuri online.

Va punem la dispozitie cote, clasamente, descrierea handicapului asiatic un ghid special pentru incepatori. sunt descrise elaborat, cu informatii reale si updatate saptamanal. Pariurile sunt o sursa de castig daca sunt tratate cu atentie si seriozitate.

Pentru asta incercam sa va ajutam sa treceti peste emotiile cauzate de un castig sau de o pierdere si sa pariati constant cu aceasi precizie castigatoare.

Forumul site-ului nostru va pune in contact cu comuniattea de pariori romani, despre care trebuie sa stiti ca in plan international conteaza destul de mult Va dorim mult succes in plasarea pariurilor! Puteti vizita site-ul aici!

Tags: rezultate live, cote luni, cote marti, cote miercuri, cote joi, cote vineri, cote sambata, cote duminica, predictii fotbal, predictii , livescore , football livescore , tennis livescore , rezultate in direct , biletul zilei , Pariul Live, Pariul Sigur, Bonusuri, download muzica, download filme, download mp3, muzica, Predictii Fotbal, Predictii, Referate Scolare, Muzica, Pariuri Sportive, Pariuri Online, Case de Pariuri, Pariuri, Biletul Zilei , Predictii Sportive, Biletul Zilei, Clasamente, Pariuri Sportive, Clasamente Fotbal Rezultate Live Fotbal , rezultate live tenis , rezultate live hochei , rezultate live baschet , rezultate live handbal , rezultate live nfl , rezultate live rugby . Biletul zilei , sistemul martingale , planul miza , sfaturile noastre , criteriul kelly .

duminică, 15 martie 2009

Cadou de Craciun. Keo este proprietar de stea

Cel mai neobisnuit cadou pe care Keo l-a primit vreodata este actul de proprietate al unei stele. Cåntaretul nu este insa singurul care s-a trezit cu un dar cel putin bizar. Si alte vedete au fost cadorisite cu alte ciudatenii: de la insectare la cesti de cafea si påna la seturi de parfum si spray, toate au ajuns sub bradul vip-urilor. Si n-au reprezentat chiar cele mai bune alegeri.

Keo este convins si in ziua de astazi ca actul de proprietate pe care l-a primit este unul cat se poate de real. El si-a botezat steaua dupa propriul nume. „Anul trecut de Craciun am primit cadou o stea de la un prieten. Si nu orice stea, ci una de pe cer! Imi aduc aminte ca persoana respectiva a venit la mine si mi-a dat un act de proprietate. La inceput nu mi-am dat seama despre ce e vorba si am crezut ca este doar o gluma. Ramasesem pur si simplu socat. Cand mi-am dat seama ca totul e pe bune, am si botezat-o, Keo bineinteles“, spune artistul.

Anamaria Ferentz a primit de foarte multe ori in dar maimutoi de plus, care nu sunt tocmai pe gustul sau: „Cred ca de cel putin tre
i ori pe an primesc cadou papitoaie de plus. Nu am nimic impotriva lor si unele chiar imi plac, dar nu am ce face cu ele. Nu am copii care sa se joace cu ele si nu ar avea rost sa le colectionez, asa ca le dau cadou unor centre de plasament. Daca le pastram pe toate, pana acum, nu cred ca as mai fi avut pe unde sa calc prin casa!“.

Andreea Antonescu spune ca cel mai frumos, dar si cel mai neobisnuit cadou pe care il primeste de multi ani incoace este din partea fratelui sau. „Nu conteaza daca este ziua mea, Craciun sau orice altceva. De fiecare data vine, ma pupa si-mi spune cu bratele larg deschise: «Ti-am adus toata dragostea din lume!» Ce pot sa mai zic la un asemenea dar? Ma amuz! Sper totusi sa o faca din dragoste pentru mine, nu lipsa de timp sau altceva“, ne-a spus razand cantareata. „Pot sa fiu fericita acum pentru ca, de ceva timp, imi aduce o floare alaturi de «toata dragostea din lume» Acum multi ani, tot fratele meu mi-a adus un Mos Craciun mare din ciocolata si era prea frumos ca sa-l mananc, asa ca voiam sa-l pastrez pentru decor in casa. Numai ca a doua zi am gasit numai capul mosului pe care il am si acum. M-am certat cu toti prin casa pentru ca eram suparata ca mi-au mancat Mosul si, cand colo, el se topise pentru ca il pusesem pe o boxa calda. Au ras cu totii de mine si o fac si acum cand ne amintim de faza cu mosul de ciocolata“, ne-a declarat Andreea.

Cineva s-a gandit sa-l fericeasca pe Edi Iordanescu oferindu-i un cadou extrem de romantic de Craciun: un ingeras de ceara. Nu numai ca darul nu prea s-a potrivit cu personalitatea lui Edi, dar sportivul s-a gandit sa-l aseze langa semineu, unde „dadea bine“, dupa cate ne-a spus. „Dimineata, nu mai ramasesera din el decat picioarele!“, ne-a mai povestit Iordanescu jr.
Florin Chilian spune ca fiecare Craciun este un pic mai neobisnuit pentru el, atat timp cat pe telefonul mobil continua sa soseasca mesaje in fiecare an, de genul „Fie ca lumina sfanta sa va calauzeasca pasii“ sau „Noaptea sfanta de Craciun sa va aduca multa caldura in suflet“. „Nu-mi plac prostiile astea care se trimit la fiecare sarbatoare, Paste, Craciun sau oricare alta ocazie. Ma lasa rece si mi se par foarte teatrale si de prost gust aceste gesturi“, ne-a spus Chilian.

Julia Jianu, pasionata de fluturi in copilarie, a primit cadou un insectar: „Cumnata mea mi-a facut cadou anul trecut de Craciun un insectar de fluturi absolut superb. Ea stia de pasiunea pe care am avut-o eu in colectionarea de fluturi si mi-a adus un insectar pe care il am si acum la mama acasa. Il pastreaza pe un perete la loc de cinste si are grija de el mai ceva ca de un bibelou“.

Monica Anghel s-a pricopsit cu cesti de cafea
Monica Anghel este o norocoasa in ceea ce priveste cadourile primite, Mos Craciun stiind exact ce sa-i aduca. Cu toate acestea, cantareata a primit in anii trecuti un cadou pe cat de urat, pe atat de folositor. „Am gasit sub brad un set de cesti de cafea de la o prietena. Erau hidoase si nu mi-au placut deloc, dar le-am folosit pentru ca erau singurele din casa si trebuia sa beau cafea“, se amuza acum Monica. „In schimb, anul acesta imi doresc tare mult un BMW X3 diesel, trei inele si o blana de vizon“, continua actrita in acelasi ton.

Andreia (Trident) a primit in urma cu ceva timp un cadou mirositor, daca ii putem spune asa. „Mai demult am primit de la o prietena de-a mea un parfum care nu a fost tocmai pe gustul meu. Mirosea destul de uratel, sau cel putin nu mi-a placut mie, asa ca nu l-am folosit niciodata. Ba chiar l-am dat cadou cu prima ocazie!“, ne-a spus Andreia.

Mihai Traistariu ne-a povestit ca a primit, odata, un iepure, pe care s-a hotarat sa-l pastreze la el in apartament timp de o luna de zile. Dupa ce animalul i-a ros mobila si i-a „parfumat“ casa cu tot felul de miresme, Mihai l-a plasat catre colegul lui de scena de atunci, Dorin Topala de la Valahia. „Dupa un timp, cand l-am intrebat ce mai face iepurele, Dorin mi-a spus ca l-a mancat. Sigur ca mi-a parut rau, dar a fost tare haios cand mi-a spus asta“, isi aminteste Mihai. Apoi,Traistariu ne-a mai declarat ca primeste in fiecare an, de Craciun, multe cadouri de la fani, care ajung pe adresa fan-clubului sau. „De regula, sunt foarte mult seturi cu parfum si spray si devine cam ciudat cateodata. In fiecare an, cand vad cate un morman de sprayuri, ma gandesc ca iar am rezerve pentru tot anul. Mi se pare un cadou comod, cine il face se gandeste ca scapa repede de o grija“.

Niciun comentariu: