Acest blog va poate ajuta cu rezultate live, actualizate non-stop din toate campionatele sportive ale lumii. De asemenea, aveti si programul meciurilor din intreaga lume, din hochei, baschet, fotbal, tenis, baseball si rugby.
 
Serivicul de livescore este gratuit si poate fi accesat de oriunde fara costuri ascunse fiind neconditionat! Nu necesita refresh deoarece se actualizaeaza automat la fiecare 20 de secunde iar dvs sunteti anuntat in ce meciuri live s-a marcat recent printr-un avertizor sonor implementat in scriptul de livescore!
 
Astfel, veti fi la curent cu toate rezultatele live si cu tot ce se intampla in toate sporturile practicate acum in intreaga lume. Pentru a accesa sectiunile de rezultate live va rugam sa dati un click pe bannerul de mai jos sau pe unul dintre urmatoarele linkuri, corespunzatoate cu sportul pe care doriti sa il evidentiati: Fotbal , Baschet , Tenis , Hochei , Rugby , Handbal , NFL .
 

Tipseri.com este unul dintre cele mai complete siteuri de pariuri din Romania la ora actuala. Va punem la dispozitie strategii si sisteme profesioniste pentru ca dvs sa aveti un profit cat mai mare.

 
Din experienta conturata in decursul a 2 ani de activitate in lumea pariurilor am reusit sa adunam informatii utile pentru toti pariorii, indiferent de nivelul lor de profesionalism sau de timpul petrecut la casele de pariuri online. Avem atat sfaturi pentru incepatori cat si strategii pentru pariorii avansati. 

Zilnic tipsterii nostri profesionisti va pun la dispozitie biletul zilei, o sursa sigura de castig. Pentru pariorii care vor sa fie la curent cu scorurile din fotbal, tenis sau baschet. Astfel, va oferim rezultate live fotbal, rezultate live tenis, rezultate live baschet, rezultate live rugby, , etc.

Prin simplul fapt ca ne vizitati siteul beneficiati de bonusuri uriase. Casele de pariuri va ofera bonusuri de 100% din sumele depuse numai pentru faptul ca le alegeti ca destinatii de pariuri online.

Va punem la dispozitie cote, clasamente, descrierea handicapului asiatic un ghid special pentru incepatori. sunt descrise elaborat, cu informatii reale si updatate saptamanal. Pariurile sunt o sursa de castig daca sunt tratate cu atentie si seriozitate.

Pentru asta incercam sa va ajutam sa treceti peste emotiile cauzate de un castig sau de o pierdere si sa pariati constant cu aceasi precizie castigatoare.

Forumul site-ului nostru va pune in contact cu comuniattea de pariori romani, despre care trebuie sa stiti ca in plan international conteaza destul de mult Va dorim mult succes in plasarea pariurilor! Puteti vizita site-ul aici!

Tags: rezultate live, cote luni, cote marti, cote miercuri, cote joi, cote vineri, cote sambata, cote duminica, predictii fotbal, predictii , livescore , football livescore , tennis livescore , rezultate in direct , biletul zilei , Pariul Live, Pariul Sigur, Bonusuri, download muzica, download filme, download mp3, muzica, Predictii Fotbal, Predictii, Referate Scolare, Muzica, Pariuri Sportive, Pariuri Online, Case de Pariuri, Pariuri, Biletul Zilei , Predictii Sportive, Biletul Zilei, Clasamente, Pariuri Sportive, Clasamente Fotbal Rezultate Live Fotbal , rezultate live tenis , rezultate live hochei , rezultate live baschet , rezultate live handbal , rezultate live nfl , rezultate live rugby . Biletul zilei , sistemul martingale , planul miza , sfaturile noastre , criteriul kelly .

duminică, 15 martie 2009

DADL lasă reabilitarea falezei constănţene la cheremul unuia dintre datornicii săi

Direcţia Apelor Dobrogea Litoral (DADL) sparge tradiţia şi face licitaţii pentru plaje şi faleze în toiul iernii. Deşi este greu, vrem să credem că DADL este pur şi simplu
o instituţie grijulie cu domeniul pe care îl are în administrare
şi că vrea să îşi ia o marjă de eroare pentru a nu se mai ajunge în situaţia de anul trecut, cînd licitaţiile au început odată cu sezonul turistic şi cînd convenţia generală era ridicatul din umeri. Nu vrem să credem că această grabă a DADL are vreo legătură cu faptul că se fac demersuri pentru trecerea plajelor în administrarea autorităţilor locale, deoarece instituţia a dovedit cu prisosinţă că este ineficientă şi că problemele din acest domeniu îi scapă printre degete precum nisipul.

DADL joacă rolul păgubitului generos (sic!) şi desemnează în postura de cîştigătoare a unei licitaţii o firmă care a dovedit deja că nu-şi poate respecta obiectul contractului. Firma împricinată se numeşte Consal Trade SRL şi datorează DADL nu mai puţin de 300 de mii de lei. În mod normal, din cauza acestei datorii, DADL ar fi trebuit să rezilieze contractul cu sereleul constănţean şi să-i ia dreptul de a administra
plaja Belona din Eforie, aşa cum a făcut-o şi cu firma Eurocompany SRL, care a pierdut, pe motivul neplăţii datoriilor, plaja La Steaguri din Neptun. Probabil însă că spiritul sfintelor Sărbători a stîrnit unul dintre straturile ancestrale ale inconştientului colectiv al DADL, în speţă al directorului acesteia, Gheorghe Babu, şi iată că firma Consal a scăpat de reziliere. Mai mult decît atît, după ce s-a trecut cu buretele peste acest mic
inconvenient - Ghe. Babu a fost de acord că „nu este moral, dar este legal” - firma a trecut incidentul la capitolul istorie, şi-a depus documentaţia pentru licitaţia ce are ca subiect reabilitarea falezei Constanţa şi… a cîştigat. Între depunerea legală a documentaţiei pentru licitaţie şi cîştigarea legală a acesteia există însă mai multe etape peste care firma nu ar fi putut să treacă, legal, decît cu puţin ajutor din partea… caietului de sarcini. Acesta ar fi putut să conţină specificaţia conform căreia o firmă care are datorii la o instituţie nu poate încheia un contract cu acea instituţie pînă nu-şi plăteşte datoriile dar, cum caietul de sarcini al DADL nu specifica explicit aceste lucruri, datornicul Consal Trade a devenit noul contractor pentru reabilitarea falezei cuprinse între Pescărie şi Portul Tomis. În principiu, motivul invocat de DADL este acela că nu era posibil ca firma să se bată singură şi să iasă pe locul doi, fiind singurul candidat la licitaţie?!? Într-adevăr, legislaţia în vigoare stipulează că, dacă la o achiziţie publică se prezintă un singur ofertant, nu este neapărat necesar ca acesta să satisfacă concurenţa. Este adevărat, însă el ar fi trebuit să satisfacă alte cerinţe, pe care Babu le înghesuie la categoria „morale”, şi care nu au cum să fie luate în considerare pe lîngă valoarea contractului semnat cu Consal, care se ridică la suma de 80 de milioane de lei noi, bani proveniţi de la Fondul Naţional de Dezvoltare
. Înghesuit şi el de către întrebările jurnaliştilor aflaţi la conferinţa de presă susţinută de DADL cu prilejul încheierii anului, Babu a încercat, timid, să deschidă o portiţă de scăpare: „Dacă ne-am putea folosi de contractul de execuţie pentru recuperarea datoriilor de pe activitatea de plajă, vom face acest lucru. Însă nu ştiu dacă, legal, se poate proceda aşa”. Portiţa i s-a închis însă în nas pentru că, dacă ar fi ţinut neapărat ca licitaţia să se desfăşoare impecabil, s-ar fi documentat înainte. Sau şi-ar fi completat caietul de sarcini. Faptul că nu a făcut acest lucru demonstrează că brusca sa transparenţă actuală este doar praf în ochi. Licitaţia este cîştigată, Consal a demonstrat că este fiul risipitor pe care DADL îl primeşte întotdeauna cu braţele deschise, iar reabilitarea falezei constănţene este dată pe mîna unei firme cu datorii. Orice alte comentarii sînt de prisos.

P.S. Am încercat să aflăm şi un punct de vedere de la reprezentanţii firmei Consal, însă aceştia nu au putut fi contactaţi.

Niciun comentariu: