Acest blog va poate ajuta cu rezultate live, actualizate non-stop din toate campionatele sportive ale lumii. De asemenea, aveti si programul meciurilor din intreaga lume, din hochei, baschet, fotbal, tenis, baseball si rugby.
 
Serivicul de livescore este gratuit si poate fi accesat de oriunde fara costuri ascunse fiind neconditionat! Nu necesita refresh deoarece se actualizaeaza automat la fiecare 20 de secunde iar dvs sunteti anuntat in ce meciuri live s-a marcat recent printr-un avertizor sonor implementat in scriptul de livescore!
 
Astfel, veti fi la curent cu toate rezultatele live si cu tot ce se intampla in toate sporturile practicate acum in intreaga lume. Pentru a accesa sectiunile de rezultate live va rugam sa dati un click pe bannerul de mai jos sau pe unul dintre urmatoarele linkuri, corespunzatoate cu sportul pe care doriti sa il evidentiati: Fotbal , Baschet , Tenis , Hochei , Rugby , Handbal , NFL .
 

Tipseri.com este unul dintre cele mai complete siteuri de pariuri din Romania la ora actuala. Va punem la dispozitie strategii si sisteme profesioniste pentru ca dvs sa aveti un profit cat mai mare.

 
Din experienta conturata in decursul a 2 ani de activitate in lumea pariurilor am reusit sa adunam informatii utile pentru toti pariorii, indiferent de nivelul lor de profesionalism sau de timpul petrecut la casele de pariuri online. Avem atat sfaturi pentru incepatori cat si strategii pentru pariorii avansati. 

Zilnic tipsterii nostri profesionisti va pun la dispozitie biletul zilei, o sursa sigura de castig. Pentru pariorii care vor sa fie la curent cu scorurile din fotbal, tenis sau baschet. Astfel, va oferim rezultate live fotbal, rezultate live tenis, rezultate live baschet, rezultate live rugby, , etc.

Prin simplul fapt ca ne vizitati siteul beneficiati de bonusuri uriase. Casele de pariuri va ofera bonusuri de 100% din sumele depuse numai pentru faptul ca le alegeti ca destinatii de pariuri online.

Va punem la dispozitie cote, clasamente, descrierea handicapului asiatic un ghid special pentru incepatori. sunt descrise elaborat, cu informatii reale si updatate saptamanal. Pariurile sunt o sursa de castig daca sunt tratate cu atentie si seriozitate.

Pentru asta incercam sa va ajutam sa treceti peste emotiile cauzate de un castig sau de o pierdere si sa pariati constant cu aceasi precizie castigatoare.

Forumul site-ului nostru va pune in contact cu comuniattea de pariori romani, despre care trebuie sa stiti ca in plan international conteaza destul de mult Va dorim mult succes in plasarea pariurilor! Puteti vizita site-ul aici!

Tags: rezultate live, cote luni, cote marti, cote miercuri, cote joi, cote vineri, cote sambata, cote duminica, predictii fotbal, predictii , livescore , football livescore , tennis livescore , rezultate in direct , biletul zilei , Pariul Live, Pariul Sigur, Bonusuri, download muzica, download filme, download mp3, muzica, Predictii Fotbal, Predictii, Referate Scolare, Muzica, Pariuri Sportive, Pariuri Online, Case de Pariuri, Pariuri, Biletul Zilei , Predictii Sportive, Biletul Zilei, Clasamente, Pariuri Sportive, Clasamente Fotbal Rezultate Live Fotbal , rezultate live tenis , rezultate live hochei , rezultate live baschet , rezultate live handbal , rezultate live nfl , rezultate live rugby . Biletul zilei , sistemul martingale , planul miza , sfaturile noastre , criteriul kelly .

duminică, 15 martie 2009

Topul lefurilor directorilor de institutii

Ziarul de Iasi" a realizat un top al salariilor nete pe care le ridica lunar directorii de institutii publice din Iasi. In mod surprinzator, in fruntea clasamentului se afla seful de la Radio Iasi, care cistiga lunar, "in mina", de la 60 milioane lei vechi in sus. Urmeaza directorul de la Fisc, sefa ISJ si seful Politiei.

Indiferent daca au calificative bune sau nu, directorii de institutii publice par a trai pe picior mare. Salariile nete pe care le ridica, in unele cazurile, le depasesc cu mult pe cele ale directorilor omologi din firmele private. Pe linga salarii, unii isi mai rotunjesc cistigurile si din alte surse.

"Ziarul de Iasi", pe baza propriilor declaratii si a celor de avere, a realizat un top al lefurilor nete pe care le primesc directorii cu functii la stat. Prin confruntarea informatiilor obtinute, in topul clasamentului se afla sefii studiorilor teritoriale ale posturilor nationale de radio si televiziune si seful Directiei Generale a Finantelor Publice Judetene (DGFPJ). Ei sint urmati de sefa Inspectoratului Scolar Judetean si de seful Inspectoratului Judetean de Politie.

In fruntea topului cistigurilor lunare se afla si Victorel Lupu, director al Directiei de Finante din cadrul Primariei, care are un salariu lunar de aproximativ 5.300 lei, la care se adauga 12.280 lei pe an, suma pe care o obtine ca membru in mai multe consilii de administratie.

"Sint la volan"

O parte dintre oficialitatile contactate de reporterii "Ziarului de Iasi" au incercat tertipuri in a-si declara cu exactitate veniturile. "Sint pe traseu, la volan. Se poate face insa un calcul foarte simplu, tinind cont de functia mea de consilier treapta intii, la care se adauga sporul de conducere de 50%, sporul de vechime de 25% si salariul de merit de 15%. Puteti citi ordonanta care reglementeaza salariile bugetarilor", a argumentat Alexandru Grinea, director al Directiei de Munca, Solidaritate Sociala si Familie Iasi.

Din confruntarea declaratiei de avere de pe site-ul institutiei, reiese ca Grinea incaseaza lunar peste 4.600 lei. Nici seful finantelor judetene nu a fost mai darnic in explicatii.

"Nu va pot spune cu exactitate, dar salariul meu este de aproximativ 33 de milioane. Sint intr-o sedinta. Va pot da explicatii mai tirziu", a sustinut Anton Dobos, director executiv al DGFPJ Iasi.

Seful DGFPJ cistiga insa aproape dublu decit declara, dupa cum reiese din declaratia de avere: adica 5.703 lei.

Uite salariul, nu e salariul

O parte dintre sefii de institutii abordati, desi s-au aratat initial dispusi sa isi faca publice veniturile, nu au mai raspuns zilele urmatoare la telefon. "O sa va arat fluturasul. Nu-l am acum, si nu va pot spune suma exacta pe care o cistig. Veniti miine pe la mine", a declarat Gabriela Vasilache, director al Agentiei Judetene pentru Ocuparea Fortei de Munca.

Zilele urmatoare, sefa AJOFM nu a mai raspuns la telefon pentru a putea stabili o intilnire. Dupa cum reiese din declaratia de avere postata in luna martie a acestui an, venitul lunar al sefei AJOFM depaseste 3.825 lei.

Nici conducerea studioului regional al Televiziunii Romane nu a fost prea darnica in detalii despre salariu. "Acestea sint salariile stabilite prin grilele Parlamentului Romaniei. Chiar daca sint mari, sint muncite. Va pot spune ce salariu am, dar cred ca nu am voie. Va puteti adresa biroului de presa al TVR", a explicat Vasile Arhire, director al TVR Iasi.

Raspunsul la adresa oficiala pe care am trimis-o prin e-mail catre TVR Bucuresti nu a dezlegat insa misterul. "Conform articolului 12, alineatul 1, litera d, din Legea nr. 544/2001, se excepteaza de la accesul liber al cetatenilor informatiile cu privire la datele personale, potrivit legii", precizeaza raspunsul biroului de presa al TVR.

Seful ITM umbla cu cioara vopsita

George Albulescu, directorul Inspectoratului Teritorial de Munca, este un alt sef de institutie publica al carui salariu ramine dosr schitat in linii mari. Inspectorul sef al ITM nu a raspuns timp de doua saptamini la apelurile telefonice ale reporterilor nostri.

La inceputul acestui an, Albulescu a declarat insa ca are o leafa de 2.100 de lei, desi, chiar si in 2005, cind lefurile functionarilor din administratia publica erau mai mici, primea un salariu de peste 4.000 lei, potrivit propriei declaratii de avere. „Cind m-ati intrebat despre cistigurile mele, eu am inteles ca este vorba numai despre salariu. Veniturile de care discutam acum (n.r.- asumate prin declaratia de avere) nu se compun numai din salarii. Veniturile sint formate si din alte venituri, care sint de natura salariala, dar nu sint salarii. Deci noi, potrivit legii, putem sau nu putem sa primim anumite stimulente, la fel cum iau si alte institutii ale statului", a raspuns ulterior Albulescu.

Si alti sefi de institutii s-au ascuns in umbra veniturilor suplimentare. "Salariul meu a ramas neschimbat fata de anul trecut. Primesc in continuare spor de fidelitate, sporul pentru gradul didactic I. Salariul meu se incadreaza intre 2.500 si 2.700 lei. Obtin bani si din proiectele PHARE pe care le coordonez, dar aceste sume nu le obtin lunar si nu le pot include in salariu", a precizat Camelia Gavrila, sefa a Inspectoratului Scolar Judetean.

Declaratia de avere releva insa un cistig lunar de aproape 5.300 lei, suma care include si veniturile obtinute din proiecte. Mihai Trandafirescu, comisar sef la Garda Financiara a declarat ca deocamdata salariul sau nu a fost stabilit deoarece a fost recent numit in functie.

"Ziarul de Iasi" estimeaza venitul sau la circa 5.000 lei. Tot atit avea si predecesorul sau, Marian Bosianu. Atit din perspectiva unui muncitor la stat, dar si a unui angajat in mediul privat, lefurile sefurilor ar putea parea de multe ori disproportionate cu volumul de munca.

"Comparativ cu ce se intimpla pe piata muncii, salariile celor care ocupa functii publice sint mari. Insa nu peste tot in administratie salariile sint mari, iar diferentele dintre leafa unui profesor si a unui judecator sint semnificative", a argumentat Daniel Bradatan, manager al firmei de recrutare Atest.

Niciun comentariu: