Acest blog va poate ajuta cu rezultate live, actualizate non-stop din toate campionatele sportive ale lumii. De asemenea, aveti si programul meciurilor din intreaga lume, din hochei, baschet, fotbal, tenis, baseball si rugby.
 
Serivicul de livescore este gratuit si poate fi accesat de oriunde fara costuri ascunse fiind neconditionat! Nu necesita refresh deoarece se actualizaeaza automat la fiecare 20 de secunde iar dvs sunteti anuntat in ce meciuri live s-a marcat recent printr-un avertizor sonor implementat in scriptul de livescore!
 
Astfel, veti fi la curent cu toate rezultatele live si cu tot ce se intampla in toate sporturile practicate acum in intreaga lume. Pentru a accesa sectiunile de rezultate live va rugam sa dati un click pe bannerul de mai jos sau pe unul dintre urmatoarele linkuri, corespunzatoate cu sportul pe care doriti sa il evidentiati: Fotbal , Baschet , Tenis , Hochei , Rugby , Handbal , NFL .
 

Tipseri.com este unul dintre cele mai complete siteuri de pariuri din Romania la ora actuala. Va punem la dispozitie strategii si sisteme profesioniste pentru ca dvs sa aveti un profit cat mai mare.

 
Din experienta conturata in decursul a 2 ani de activitate in lumea pariurilor am reusit sa adunam informatii utile pentru toti pariorii, indiferent de nivelul lor de profesionalism sau de timpul petrecut la casele de pariuri online. Avem atat sfaturi pentru incepatori cat si strategii pentru pariorii avansati. 

Zilnic tipsterii nostri profesionisti va pun la dispozitie biletul zilei, o sursa sigura de castig. Pentru pariorii care vor sa fie la curent cu scorurile din fotbal, tenis sau baschet. Astfel, va oferim rezultate live fotbal, rezultate live tenis, rezultate live baschet, rezultate live rugby, , etc.

Prin simplul fapt ca ne vizitati siteul beneficiati de bonusuri uriase. Casele de pariuri va ofera bonusuri de 100% din sumele depuse numai pentru faptul ca le alegeti ca destinatii de pariuri online.

Va punem la dispozitie cote, clasamente, descrierea handicapului asiatic un ghid special pentru incepatori. sunt descrise elaborat, cu informatii reale si updatate saptamanal. Pariurile sunt o sursa de castig daca sunt tratate cu atentie si seriozitate.

Pentru asta incercam sa va ajutam sa treceti peste emotiile cauzate de un castig sau de o pierdere si sa pariati constant cu aceasi precizie castigatoare.

Forumul site-ului nostru va pune in contact cu comuniattea de pariori romani, despre care trebuie sa stiti ca in plan international conteaza destul de mult Va dorim mult succes in plasarea pariurilor! Puteti vizita site-ul aici!

Tags: rezultate live, cote luni, cote marti, cote miercuri, cote joi, cote vineri, cote sambata, cote duminica, predictii fotbal, predictii , livescore , football livescore , tennis livescore , rezultate in direct , biletul zilei , Pariul Live, Pariul Sigur, Bonusuri, download muzica, download filme, download mp3, muzica, Predictii Fotbal, Predictii, Referate Scolare, Muzica, Pariuri Sportive, Pariuri Online, Case de Pariuri, Pariuri, Biletul Zilei , Predictii Sportive, Biletul Zilei, Clasamente, Pariuri Sportive, Clasamente Fotbal Rezultate Live Fotbal , rezultate live tenis , rezultate live hochei , rezultate live baschet , rezultate live handbal , rezultate live nfl , rezultate live rugby . Biletul zilei , sistemul martingale , planul miza , sfaturile noastre , criteriul kelly .

duminică, 15 martie 2009

Jocurile Olimpice 2008: important e sa participam!

In 2007, sportivii romani au stabilit o contraperformanta greu de imaginat: nicio medalie de aur la disciplinele olimpice.



La orizont se profileaza catastrofa.

Anul 2007 va ramane in istoria sportului romanesc ca unul dintre cei mai secetosi in privinta performantelor, dar mai ales printr-un record inimaginabil pentru o natiune clasata intre primele 15 in clasamentul „all time” la Jocurile Olimpice: niciun titlu mondial intr-o proba olimpica!

Si asta cu doar opt luni inainte de startul Olimpiadei de la Beijing, in conditiile in care bugetul sportului a fost unul rezonabil. Dupa ce echipa feminina de handbal s-a clasat pe locul 4 la Mondialul din Franta, si ultima farama de speranta s-a spulberat, bilantul anului preolimpic fiind unul dezastruos: doar 11 medalii in probe olimpice (8 de argint si 3 de bronz) castigate la Campionatele Mondiale.

Salvatorul Marian Dragulescu s-a accidentat

Si mai dramatic este faptul ca trei dintre cele cinci discipline in care s-au obtinut medalii la Olimpiada precedenta (atletism, inot si box) nici n-au prins podiumul la Mondialele desfasurate in 2007! Statistic vorbind, este de departe cel mai slab sezon preolimpic din ultimele patru cicluri olimpice! In aceste conditii, Romania se poate numara la Beijing printre tarile care se consoleaza cu spiritul olimpic: „important e sa participi”. De fapt, chiar si aici e o problema, pentru ca romanii nu prea mai reusesc nici macar calificarea la competitie, pentru a participa.

Bilantul catastrofal al anului trecut a fost salvat de gimnastul Marian Dragulescu, cel care a adus doua medalii de aur de la Campionatul Mondial. Anul acesta, Dragulescu s-a accidentat la Mondialele de la Stuttgart si n-a mai avut cine sa spele rusinea.

Practic, in 2007, anul in care se obtin calificarile la Olimpiada si se ia pulsul inaintea marii infruntari, pe plan international romanii au contat doar in sase discipline sportive: au obtinut medalii la Campionatele Mondiale de kaiac-canoe, gimnastica, canotaj, lupte, judo si tir. Singurul titlu mondial a fost cucerit de echipajul de canoe 4, dar intr-o proba neolimpica (1.000 m).

Morariu: „Avem bani, dar nu avem ce sa facem cu ei”

Pentru Olimpiada din 2008 au indeplinit baremul, deocamdata, doar 70 de sportivi romani, in con-ditiile in care la Sydney au fost calificati 155 de performeri tricolori, iar la Atena au mers 112.

Ion Tiriac, fostul presedinte al Comitetului Olimpic si Sportiv Roman (COSR), a anticipat dezastrul. „Declinul e normal. N-am semanat nimic, asa ca nu avem ce culege, iar exceptiile s-au dus
. Pentru noi, Olimpiada de la Beijing si, poate, chiar urmatoarea, de la Londra, n-ar trebui sa conteze. Obiectivul ar trebui sa fie Jocurile din 2016”, a spus fostul tenismen.

Octavian Morariu, actualul sef de la COSR, ne-a dezvaluit ieri asteptarile forului olimpic vizavi de Beijing: „Statistic vorbind, conform previziunilor realizate de noi impreuna cu specialisti de la CIO, la Beijing ar trebui sa obtinem 12 medalii, dintre care una de aur, 4 de argint si 7 de bronz. Ne asteptam la un loc 25 pe natiuni. Pentru mine, asta este ceva apropiat de adevar si de actuala stare a sportului romanesc, adica 12-13 medalii in cel mai fericit caz”.

Presedintele COSR a recunoscut ca nu banii sunt principala problema a sportului tricolor. „Acum avem bani, dar nu prea mai avem ce sa facem cu ei. Suferim la capitolul resurse umane, fiindca, de exemplu, nu mai avem suficienti antrenori de calitate”, a adaugat Morariu.

RADIOGRAFIA DEZASTRULUI

Esecuri usturatoare pe banda rulanta

ATLETISM. Marea dezamagire a anului care se va incheia este atletismul, sportul in care Romania a obtinut trei medalii la Olimpiada de la Atena (doua de argint - prin Marian Oprea si Ionela Tarlea - si una de bronz - prin regretata Maria Cioncan). La Campionatele Mondiale de la Osaka, niciun atlet tricolor n-a urcat pe podium si, cu doar patru clasari in primele sase locuri, Romania a ocupat locul 27 pe natiuni! Din pacate, sperantele pentru Beijing se numesc tot Oprea si Tarlea, care, in ultima vreme, nu se mai lupta cu adversarii, ci cu accidentarile.

NATATIE. Dupa cele doua medalii surprinzatoare cucerite in 2004 (aur - Camelia Potec si bronz - Razvan Florea), inotul romanesc s-a dus la fund mai abitir decat Titanicul. Mondialele de la Melbourne au reprezentat o adevarata catastrofa, Camelia Potec, Dragos Coman si Larisa Lacusta ratand jenant calificarea in finale si, implicit, la Olimpiada. Desi n-a urcat pe podium, Florea a salvat onoarea, asigurandu-si participarea la Beijing.

BOX. Sportul cu manusi romanesc traverseaza poate cea mai neagra perioada din istorie, nu doar prin prisma rezultatelor sportive, dar si a imaginii. La Mondialele din SUA, pugilistii nostri au pierdut lamentabil in fazele inaugurale. Doar Ionut Gheorghe, medaliat cu bronz la Atena, a ajuns pana in optimile de finala, unde s-a recunoscut invins. Pe langa ratarea calificarii la JO, boxerii romani si-au mai agatat o tinichea de coada dupa ce trei dintre ei, Bogdan Dinu, Roland Gavril si Iulian Stan, au fost prinsi la furat intr-un magazin din Chicago. Dupa aceasta isprava, Comitetul Olimpic Roman si Agentia Nationala pentru Sport au anuntat ca federatia de box nu va mai primi bani de la buget.

HALTERE. Dupa doua medalii de aur la Campionatele Europene de anul acesta, prin Marioara Munteanu si Valeriu Calancea, Federatia Romana de Haltere se numara printre privilegiatele bugetului olimpic. Numai ca, in urma cu o luna, a explodat bomba: Calancea a fost depistat pozitiv la Mondialele de la Chiang Mai! Desi oficialii federatiei romane au incercat sa musamalizeze scandalul, lucrurile sunt simple: fostul dublu campion mondial va fi suspendat pentru doi ani si, implicit, exclus pe viata
din lotul olimpic al Romaniei.

POLO. Dupa instalarea
lui Vlad Hagiu pe banca tehnica
a nationalei de polo, acest sport a revenit in peisajul olimpic romanesc. Cu un onorant si surprinzator loc 6 la Campionatele Mondiale precedente, poloistii tricolori sperau, pe buna dreptate, sa obtina biletele pentru Beijing la Mondialele de la Melbourne. Dezamagirea a fost crunta: locul 11 in ierarhia finala. Raman insa sanse teoretice ca reprezentativa de polo sa ajunga la marea intrecere din China.



DE DOI BANI SPERANTA

Putinele exceptii de care ne agatam

GIMNASTICA. In ciuda schimbului de generatii si a plecarii antrenorilor Octavian Belu si Mariana Bitang, gimnastica a ramas principala „producatoare” de medalii. In 2007, gimnastii tricolori au obtinut 4 dintre cele 14 medalii ale Romaniei la Campionatele Mondiale. Si asta in conditiile in care Marian Dragulescu s-a accidentat grav chiar la intrecerile de la Stuttgart, unde insa Daniel Popescu s-a ales cu un argint la individual compus. Steliana Nistor (doua medalii de argint la Mondiale, plus
un bronz cu echipa) pare sa fie noua stea a echipei feminine. Performanta de la Olimpiada din 2004, 10 medalii (4 aur, 3 argint si 3 bronz), va fi insa imposibil de atins.

CAIAC-CANOE. Dupa ce a luat apa la Olimpiada de la Atena, flota amiralului Ivan Patzaichin a revenit pe linia de plutire cu un lot remaniat din temelii. La Mondialele de la Düisburg, echipajul de canoe 4 (Iosif Chirila, Andrei Cuculici, Silviu Simioncencu, Loredan Popa) a obtinut singura medalie de aur a sportului romanesc in 2007, chiar daca intr-o proba neolimpica - 1.000 m. La asta se adauga alte doua medalii, una de argint (C2 - 500 m) si una de bronz (C4 - 500 m).

CANOTAJ. Olimpiada de la Atena a insemnat un succes remarcabil al unei generatii de exceptie a canotajului romanesc: trei medalii, toate de aur! Dupa retragerea „stelelor”, in frunte cu Elisabeta Lipa, a urmat un moment de degringolada. A fost nevoie ca unele dintre veterane, printre care Viorica Susanu (32 de ani) si Georgeta Andrunche (31 de ani), sa sara din nou in barca, pentru ca la Mondialele de la München romancele sa se aleaga cu doua medalii (argint - echipajul de 8·1 si bronz - doua rame).

HANDBAL. Locul 4 ocupat la recent incheiatele Campionate Mondiale din Franta n-a insemnat un esec, dar nicio mare performanta pentru echipa feminina de handbal. Romancele au vrut aurul, dar au sfarsit prin a scapa printre degete si bronzul in fata Germaniei. Sansele de a accede la Olimpiada sunt insa mari, in conditiile in care Romania va gazdui anul viitor unul dintre turneele de calificare la Beijing. Odata ajunse in China, tricolorele au mari sanse la o medalie, stiut fiind ca turneul olimpic e mai accesibil decat un Mondial.

Niciun comentariu: